Rugăciunea – serial I

În viaţa credinciosului, rugăciunea nu este o opțiune, ci este o necesitate. Fratele Moldoveanu nu doar că era omul laudei, ci era omul rugăciunii totodată.

durerhands

Rugăciunea pentru fratele Moldoveanu era nedespărţită, pentru că el trăia prin rugăciune. Una din meditaţiile dumnealui a fost următoarea:

Credinţa te duce până la poarta Cerului, dar rugăciunea pune mâna pe clanţă şi intră Înăuntru.

Tu ai fost Înăuntru? Viaţa de rugăciune la mulţi oameni este lipsă, biserica este mai mult goală la ora de rugăciune, şi cei mai mulţi vin cu capul sus, întârziaţi la rugăciune, fără să le pese, fără să fie ruşinaţi, însă rugăciunea este vitală – rugăciunea te ajută să intri înăuntru. Tu ai fost înăuntru?

Ne întrebăm de unde a primit fratele Moldoveanu atâtea cântări, de unde a fost ungerea asta divină care a însoțit cântări pline de har, cântări care au mângâiat atâția creștini și necreștini totodată. De Acolo, din Înăuntru. Pentru că Înăuntru este El – binecuvântat să-I fie Numele.

Laud pe Domnul pentru fiecare încercare ce mi-a plecat genunchiul, şi aşa am ajuns şi eu Înăuntru. Minunat loc, binecuvântat loc – ÎNĂUNTRU!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: