Rugăciunea – serial VIII

La înmormântarea fratelui Niculiță(vor fi posturi largi şi despre aceasta), fratele Poplăceanu a întrebat:

„Al cui a fost fratele Niculiţă?” – răspunsul a fost clar: al Domnului Isus şi al tuturor.Ca orice om, fratele Niculiţă, avea lista lui de rugăciune, dar o rugăciune pe care zilnic o spunea a fost:

„Doamne, fă ca Ioan 11:52 să aibe loc”

Mai erau şi alţii pe care Domnul Isus îi avea. Printre aceia eram şi noi.  Da, Domnul are un staul mare, şi în staul nu sunt numai anumite oi, ci oile. Fratele Niculiţă a fost creştin, nu a purtat nici o culoare, cu toate că a fost foarte curtat de multe denominaţii, dar bineinteles că cu ereticii nu avea părtăşie, deşi îi iubea la fel de mult şi le dădea aceasi Evanghelie. Avea darul deosebirii duhurilor. Mă bucur că sunt din turma Domnului Isus, împreună cu alţii, şi ce mare bucurie va fii când voi vedea turma întreagă, la final… chiar dacă acuma trecem prin transhumanţă.

Anunțuri

Un răspuns to “Rugăciunea – serial VIII”

  1. simona-estera Says:

    da,fratele Noculita nu a avut nici o culoare,el nu a facut parte din nici o partida religioasa,din nici o tabara.Dar oare nu spune Cuvantul sa iesim afara din tabara la El si sa suferim ocara Lui?E Cuvantul lui Dumnezeu,nu?Ne place,nu?totusi sa il luam ca un intreg,si nu selectiv ce ne convine,ci sa ne conformam voii lui Dumnezeu.Suntem chemati sa fim lumini,ori lumina,cum deseori amintea si fratele Niculita,lumina,nu are culoare…sa fim sinceri inaintea lui Dumnezeu si cu bagare de seama,ca nu cumva sa avem si alte interese afra de voia lui in noi…si daca El ne cheama afara din tabara,atunci..mai stam pe ganduri?un frate spunea odata:Cuvantul lui dumnezeu nu se discuta,ci se executa,se implineste,atunci cand esti sincer cu adevarat,daca Domnul te cheama nu stai pe ganduri,ci asculti de glasul Lui si de voia LUi..Sa ne ajute Dumnezeu la aceasta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: