Poveste de dragoste – I

Îmi aduc aminte cu duioşie despre clipele când fratele Niculiţă era împreună cu sora Lena.  Dumnezeu a vegheat asupra căsniciei lor, şi deşi nu au avut ei mare avuţie, L-au avut pe Domnul şi unul pe altul, iar mai târziu, cu ajutorul Domnului au avut-o şi pe Daniela, apoi pe Cristina, apoi pe alţii şi alţii, care s-au numărat a fii ucenici spirituali, apropiaţi ai fratelui nostru mult iubit de noi toţi.

Rar mi-a fost dat să văd un cuplu care nu s-a certat niciodată, dar fratele Niculiţă şi sora Lena aşa au fost. În 60 de ani de căsătorie, nu s-au certat niciodată. Atunci când a fost cununia civilă la Săsciori, în Alba, pe treptele primăriei  fratele Niculiţă i-a spus sorei Lena:

– Lena, uită-te la mine. Intr-o ceartă este nevoie de două persoane, iar eu nu vreau să fiu niciodată cea de-a doua.

Şi nu a fost niciodată cea de-a doua. M-am îndoit în mine… dar sora Lena a confirmat… sora Daniela, fiica dânşilor a spus:

– Aşa cum se poartă tata cu musafirii, aşa s-a purtat cu noi toată viaţa, niciodată nu i-am vazut certându-se amândoi. Au avut unele dezacorduri, dar nu s-au certat niciodată.

Nu s-au certat niciodată, dar au avut dezacorduri. Dar dacă s-au acordat după Marele Diapazon, Domnul Isus, cu siguranţă au cântat amândoi aceiaşi melodie. Şi va veni vremea când în Ceruri, vor continua cântarea împreună, sper lauda Celui pururi sfânt, Domnul nostru Isus Cristos.

Anunțuri

Etichete:

Un răspuns to “Poveste de dragoste – I”

  1. simona-estera Says:

    lacrimi..atat pot sa spun,citesti si plangi,plangi de bucurie,de admiratie,de iubire…….si de multumire ..multumim lui Dumnezeu pentru astfel de oameni,niste comori fara pret

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: